Följetongen fortsätter

Sådär, nu har vi fått oss en ny tv… Utan skräp bakom glaset, men fortfarande lika sned. Så vi åkte upp till Expert igen och fick packa upp ytterligare en ny. Samma sak där. Möjligen lite mindre sned, men fortfarande en dryg cm nivåskillnad mellan hörnen. Man kan ju tycka att en TV i den här prisklassen borde kunna stå rakt. Men så är tydligen inte fallet. Ska upp och prata med säljaren imorgon så får vi se vad vi kan göra. Jag hoppas på att kunna få ett lite bättre pris på ett väggfäste istället. Tanken är ju inte att den ska stå på foten hur som helst, men det är störande.

Har just kommit hem från ett skönt träningspass. Gick bättre idag. Har haft problem med att jag blivit illamående när jag tagit i. Men idag gick det som sagt bra. Nu känner man sig sådär lagomt mör.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *