Slöa hundar

En morgonprommis avklarad och hundarna ligger som döda sillar och halvsover. Det känns som att de har ett rätt skönt liv. ;)
Klagar iofs inte själv heller. Trivs rätt bra med mitt liv kan man säga. Jag har en fru(!), två välartade hundar, ett bra jobb, vänner osv…. Nu känns det bara som att man skulle vilja flytta från den här vattenskadade lägenheten och köpa hus. Helt otroligt att inte hyresvärden är mer intresserad av att sköta om sina fastigheter. Vi har fuktskada i badrummet, och med största sannolikhet även i köket. De vet om det, men väljer att inget göra. De har vid två tillfällen sagt att de skall komma förbi och kika på det, men det har aldrig skett. Dåligt tycker jag. Inte för att jag bryr mig så mycket. Det är ju bara en tidsfråga innan vi kommer att flytta hur som helst.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *