Förbjud smällare!

Snacka om onödiga saker att lägga pengar på. Förbjud skiten eller åt minståne sätt en viss tidsperiod som de får användas. Som det är nu så smälls det ju dygnet runt i flera dagar när det är valborgs, eller nyårshelg osv….. Jag fattar inte hur dumma folk är som dessutom köper ut åt sina barn.
Nej, kräv licens för köp och användande av sprängämnen. Då skulle bara de som anordnar tex ett valborgsfirande kunna dra av en fyrverkerishow. Och sätt tiden på användandet att de bara får användas under ett par timmar under kvällen.
Helt idiotiskt.
Träffade en mamma som var ute med sin hund och vi började prata om hur jobbigt det var att hundarna får lida så mycket en helg som denna. Vår Alice blir så rädd att vi numer måste droga henne för att hon inte ska skaka sönder. Kvinnan jag träffade berättade att deras hund var tvungen att sitta i bilen i garaget med radion på för att kunna uthärda smällarna. Jag beklagade mig då över att 18-årsgränsen inte efterföljs…
– Ja jag håller med. Vi brukar köpa ut åt våra barn. Jag vet att det är fel, men …….

Då hade jag lust att skälla ut henne efter noter.

Finns det verkligen inget botemedel mot idioti?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *