Samsung PS 50 Q 97 HD

Product-6654778Jahapp… Nu hör vi inte till amish-folket längre utan vi har nu skaffat en 50″ plasma-tv. Måste jag säga att jag är nöjd? ;) Trodde att 50″ skulle vara för mycket eftersom vi sitter rätt nära, men jag är riktigt nöjd med bildkvaliten. Ljudet är väl kanske det jag har lite mer att önska av, men det kör man ju via stereon oftast ändå. Upptäckte däremot att ljudet från digitalboxen inte var direkt bra när jag kör via scart. Blir lite bättre om jag använder den inbyggda tunern.
Men snacka om att det blev ett lyft. Nu blir det att fixa en riktigt trevlig HTPC av nåt slag. Hade varit trevligt med en Mac Mini eller nåt sånt. Gärna med HDMI och Blue-Ray men det lär väl dröja ett tag.
Sen måste jag ju meddela att jag är riktigt nöjd över att det faktiskt var Linda som förde det på tal idag. Och hon tycker absolut inte att 50″ var för mycket. ;) Hon har ju varit lite avvaktande tidigare. Men jag tror jag har bra inflytande över henne eftersom hon skaffat både en Mac Mini och en iPhone också.


One thought on “Samsung PS 50 Q 97 HD”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *