Födelsedag

Igår fyllde Dito stadiga 1 år och vi sov bort den viktiga dagen…fy för oss :(
Det har varit några riktigt tunga dagar sedan vi kom hem från resan…svårt att ställa tillbaka dygnet. Vi har varit trötta på helt fel tider..kring 15 tiden på dagen och mitt i natten vid 01 sådär. Igår var jag tvungen att lägga mig vid 15 och sov till Fredrik kom hem efter 17. Han var jätte trött och ville vila vilket resulterade i att vi båda somnade och jag vaknade vid 20:15…tog ut Dito på en prommis, tittade lite tv och la mig igen vid 21:30 medans Fredrik sov till 22, var uppe till 00:30 och somnade igen. Jag var vaken igen vid 04 och kunde inte somna om…suck!!!

Tror vi får försöka ta firandet i helgen istället då syster Alice kommer hem…skönt, då är ordningen återställd ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *