Epa-traktorer igen…

har fått ännu fler kommentarer på mitt inlägg från i höstas när jag uttryckte min skepsism mot epa-traktorer. Helt otroligt att man kan uppreta så många genom att skriva några få rader. ;)
Läs och le… ;) Du kommer till inlägget genom att trycka här.

Sen måste jag ju skriva hur det gick för Lindas klänning som var på villovägar. Jag gick ju ner till portiern och berättade att vi glömt en klänning i det gamla rummet. Han svarade att han inte kunde göra något efterssom han hyrt ut rummet igen. Han skulle ringa till rummet efter 11.00 eftersom de hängt ut en do not disturb-skylt.
Just innan 11 gick Linda ner för att höra hur det gått. Portiern ringde då till rummet utan att få svar. Linda fick då följa med en städerska som knackade på rummet. Ingen öppnade. Hon låste upp och Linda fick gå in. Först såg hon inte klänningen, men efter ett tag så såg hon att den var flyttad från fönstret där hon lämnat den, till klädstången i garderoben. De hade dessutom hängt klänningen mellan deras egna kläder. Det hängde redan ndra inplastade klänningar där bl.a. från Banana Republic. Så vi kan nog säga att det var tur att Linda fick gå in annars hade klänningen varit borta nu. De hade helt enkelt tänkt ta den.

Slutet gott dock…..

Sen har jag ju fått höra flera gånger nu om min kommentar jag glömt skriva om.
När vi gick genom tullen i chicago så var det ju en massa formalia som skulle avklaras…. Vad man hette, fingeravtryck, var man skulle bo osv osv…

-So, what are you going to do here in the US?
-Well… Getting married, and stuff like that…
-And stuff like that??? svarade han med ett stort leende…

Inte alltid så lätt att uttrycka sig på rätt sätt när man inte är van att prata engelska. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *