Santa Monica

Vi har tagit in på ett hotell vid stranden i Santa Monica nu. Vi skal bo här dom två sista nätterna innan resan hem. Six Flags fick lämnas eftersom vi tyckte det blev lite väl dyrt. Vi kommer att ta en slappardag med lite shopping istället.
Första rummet vi fick här luktade inte gott. Avlopp eller nåt värre. Vi fick byta direkt och fick ett rum vi var nöjda med. Nu på morgonen kom linda på att hon glömt bröllopsklänningen i det rummet. Jag gick ner och frågade, men då hade de redan hyrt ut det illaluktande rummet igen. Vi får hoppas att det är ärliga personer där. De har satt ut en do not disturb-skylt så vi väntar tills det har blivit lite mindre morgon… De skall ju checka ut senast 11.

Igår var vi och åt kanongod mat på en restaurang här bredvid. BBQ Ribs…. Gillas… Förutom att jag blev dålig i magen och har suttit på toaletten hela natten. Mindre kul. Hoppas det går över. Lika bra att vi inte tog six flags idag då. ;) Hade jag nog inte pallat.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *