Brudklänning på vift

Igår kom vi äntligen till Santa Monica vid 20-tiden efter att ha varit på vägarna hela dagen. Satt i bilkö från 18 i över 1 timme…här vill jag inte bo, tänkt dom som jobbar i stan och sen ska hem och måste spen.dera 2 timmar i bilkö varenda dag. Nu förstår man varför drive-in är så vanligt här…folk gör ju typ allt i bilen, även middagen!!!

Vi hittade i alla fall ett lagom billigt/dyrt motell som vi bestämde oss för efter att ha tittat på rummen. Jag och Fredrik fick dock inte det rum som vi först tittade på och när vi hade tagit in alla saker så bestämde vi os för att begära ett nytt rum pga den dåliga lukten…avlopp! Det gick i alla fall bra och vi fick ett annat, var nöjda och gick ut på middag…imorse vaknade jag och insåg förskräckt att min bröllopsklänning blev kvar i det andra rummet, hängandes vid dörren…HELVETE!!!!! Fredrik gick ner till receptionen och fick veta att rummet var uthyrt och att dom hade en do not disurb skylt hängandes på dörren. Vi får inte störa dom förren kl:11….så nu sitter jag här och tittar ut genom gardinerna för att se så att dom inte lämnar rummet (har fått för mig att dom ska stjäla den) och väntar på att klockan ska bli 11. Fredrik har somnat om efter all uppståndelse:)

fortsättning följer….


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *