Leaving Las vegas

Nu hr vi lämnat Las Vegas och är på väg mot Yosemite som är en nationalpark ca: 40 mil från vegas med vattenfall (mia, du skulle ha varit med) och fina träd :)
Vi har nyss varit på ett outlet och haft kaffepaus på Starbuck…skräll!!!! Nu är vi fulltankade och ute på “highway” igen.

Vegas var en spektakulär stad. Liv och rörelse överallt med kasinon och hotell uppradade efter varandra. Alla hotell är uppbyggda efter teman som staden New York, Venedig, Paris m.m. Det känns verkligen som att man är i Paris när man går där med små cafeer och upplysta promenadstråk…underbart! Shoppingen är toppen och uppbyggda inuti hotellen på gigantatiska ytor…vi pratar över 150 affärer och 15 restauranger i samma”mall”. Många märken har man aldrig hört talas om men det finns även välkända märken. Tempot är högt och både jag och Fredrik har varit helt sluta…vi börjar bli gamla. Vi kom snabbt underfund med att vi tyckte om San Diego mer och att man inte hade orkat någon mer dag där. Lite smått tragiskt med allt spelande dock….folk sitter vid spelautomaterna hela tiden dag som natt.

Men, nu har vi i alla fall lämnat syndens stad bakom oss och kör mot san francisco som blir den sista staden på vår resa innan vi beger oss tillbaka till L.A.


2 thoughts on “Leaving Las vegas”

  1. Åååå vattenfall =) Här hemma är vädret hemskt…det snöar och blåser. Så idag har vi beslutat oss för att göra Pite *känns kul* Sköt om er vänner! Saknar dig gumman! KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *