Las Vegas

 Dsc0660
Nu är det på tiden att jag oxå skriver ngt på min blogg…
Igår kväll anlände vi till vegas och vilket vegas det var :) har visserligen inte hunnit ta mig ut till affärerna ännu men av det vi hann se igår så tror jag inte att man ska bli besviken. Shoppingcenter efter shoppingcenter radar upp efter varandra och neonskyltarna lyser upp himlen..me like…:)

Igår gjorde vi Grand Canyon som var enormt mäktigt, jag blev allt lite höjdrädd så Fredrik stod för det mest vad gäller fotograferingen på utsiktsplatserna…jag höll i videokameran istället.

Måste bara nämna lite om priserna här i usa…har varit på jakt efter lite hårprodukter och ansiktsprodukter som jag anade skulle vara billigare här….det stämde:) Hårprodukter från Andrew Webb och Matrix är 60% billigare och hudvårdserien Dermalogica är halva priset. Då ska vi ju inte prata om all annan shopping….Gap, Macys, Tiffany & Co, Nike, Footlocker…och mkt annat.


One thought on “Las Vegas”

  1. Va fina ni är!! Så ni har videokamera med er också :) :) kommer bli jättekul å se senare.. Puss å kram på er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *