Vi har gift oss!

 Dsc9683 (1)
 Dsc9600 (1)
Vi är lyckligast i världen just nu. Allt var helt perfekt. Vi gifte oss på Redondo Beach här i Los Angeles kl 16.30 lokal tid den 4/4 2008.

Skriver mer sen, men jag bara måste berätta hur underbart det var. När vi kom ner på stranden så var det en grupp delfiner som lekte bara ett tiotal meter ut i vattnet. Det bara måste ha varit ett gott tecken. Helt underbart.

/Fredrik och Linda Dernebo :)


13 thoughts on “Vi har gift oss!”

 1. GRATTIS!!!!!!! Vilket vackert par….och vilket underbart foto! Fortsätt så….

  /Bengt och Hillevi

 2. Grattis!!! Sitter här alldelens rörd =) Ni är så fina tillsammans. Vilken underbar klänning Linda har!!! Se nu till att ha en riktigt trevlig semester, för det ska vi (Jögga & jag) ha =) KRAAAAAAAAAAM

 3. jag sitter här i min stökiga lägenhet i skellefteå och får hålla tillbaka tårarna jag blir så himla glad för er skull.. fan jag e så blödig men gud va fina ni är! Jag längtar tills ni kommer tillbaka herr och fru Dernebo. Måna kramar och pussar och lyckönskningar.

 4. Hallå! Och grattis så himla mycket!! Vad fina ni var på bilden,hoppas ni har det underbart på resan och ta nu hand om varandra Herr och Fru Dernebo…

  Många kramar

  Anders&Therese

 5. Underbart att så många faktiskt var med oss på vår stora dag ändå… Även om det “bara” är via bloggen. Vi tackar för alla gratulationer och hälsar alla härifrån USA.

 6. Åh, jisses så fina ni är! Ett stort grattis från iskalla Sverige, speciellt den vackra bruden som gift sig med min favoritbrorsa ;-)

  //Kramar Katta

  ps, ingen risk för ånger, för bruden har redan sett sin man i kalsonger… :-D

 7. Grattis till er båda! Ni är superfina båda två (vilken klänning!!!). Hoppas att ni får en fortsatt skön semester och smekmånad, med massa shopping och äta gott och ta hand om varandra!!

  Kram från Helena och Pelle
  som ser framemot att träffa er och se alla bilderna och fira er!!

 8. Ledsen att det kommer så sent, men stort grattis. Ni ser ut att ha haft en underbar resa.
  Hoppas resan hem går bra.
  Hälsningar Anders och Marianne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *