Bröllopsdag!!!

Ja, klockan är nu 07.00 på morgonen och vi har just vaknat och kan inte somna om. Vi har inte vågat titta ut än för att se vad det är för väder ute. Vi hoppas på strålande sol, värme och en svag usa-bris. Om 9tim händer det alltså. Jag övergår från att vara Sambon Dernebo och blir istället Lindas Man. Och hon övergår från att vara “en” berglund till att bli DEN fru Dernebo. Det är inte utan att det känns lite pirrigt. Vi har som sagt fixat klänningen igår och hon är sååå vacker i den. Vi är för lite traditionella för att bry oss om att jag inte ska få se henne i den innan giftemålet. All lycka till oss. ;)

Nu ska vi bara fixa till oss och gå och äta den berömda frukosten på detta hotell. (Man är väl mätt ca 10min eller nåt sånt)
Sen blir det nog att försöka hitta ett supermarket för att köpa lite shampoo och andra sådana saker. Vi börjar nog dra oss mot stranden vid lunchtid. Ligger på andra sidan Los Angeles, och för dom som har koll på storheten av detta land vet att det inte är som att ta sig till bergsbyn….
Väl framme så blir det nog en lunch av nåt slag, och förhoppningsvis finns det ett Starbucks i närheten också där vi kan värma upp….

Efter vi har officiellt blivit man och hustru så bär det av till Mediterranian Grill. En restaurang som vi var och kollade på igår med Chris och Penny. Det kommer att bjudas på Arabisk afton, magdans och vattenpipor. Sen har vi ingen som helst aning om hur kvällen kommer att fortgå. Vi vet bara att vi är sååå lyckliga och är såå nöjda över att vi valde att göra detta.

Nu börjar smekmånaden och äventyret.

/Fredrik och Linda


4 thoughts on “Bröllopsdag!!!”

 1. …men JAG vet hur kvällen och natten kommer att fortgå… ;-)

  Stort grattis på den stora dagen! /valle

 2. ETT JÄTTEGRATTIS från oss och ALL LYCKA I FRAMTIDEN till paret LINDA och FREDRIK DERNEBO!!!!! WoooooooW!!!!

 3. GRATTIS BRUDPARET!

  VI ÖNSKAR ER ALL LYCKA OCH VÄLGÅNG GENOM LIVET
  HA EN UNDERBAR DAG

  KRAMAR ANNA OCH HARDY
  ALICE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *