Batteri

Bild 17
Oj vad det tar på batteriet att kolla på bilder och redigera. Man skulle ha haft ett extra batteri. Undrar om det är fruktansvärt billigt här i usa. Då kanske jag blir tvungen att köpa ett… Precis som att jag kommer att vara tvungen att köpa en ny iPod. Eller två stycken….
Hörde av min käre vän och kollega Lars att det skulle finnas ipod-automater på flygplatsen…. Jag skall leta. Coolt att gå och köpa en Coca Cola i en automat och sen köpa en iPod i automaten bredvid. ;)


3 thoughts on “Batteri”

  1. Måste bara få skvallra lite… Linda här på privatannonserna har i helgen gift sig, så det här med giftemål verkar ligga i luften.
    Lycka till med er vigsel och ta många fina kort!

    //Katta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *