Linda fyller år….

Skulle väl kanske ha skrivit några rader till…

Linda fyller år imorgon… 30 år… Så vi ska iväg på Restaurang Viking snart och äta gott. Lindas föräldrar har kommit hit och resten av släkten möter upp på restaurangen. Det ska bli trevligt.

Och av nån anledning så har vi inte fått speciellt mycket resfeber än. Vi vet att vi skall fara i övermorgon, men det känns inte riktigt än. Vi har inte ens packat nåt. Däremot så tror jag att vi har koll på det mesta ändå. Resan är betald, pengar är växlade, bröllopet är betalt, hyrbilen bokad och betald, hotellnätter bokade och betalda i San Diego och Los Angeles…. Vi har koll på alla Mariiage License och andra papper som måste med. Passen är lokaliserade och vi har iaf koll på vilka kameror och datorer vi skall ha med oss.
Tror det blir en höjdarresa. Vet bara inte vad jag kommer att göra när jag upptäcker hur billigt det är med teknisk utrustning där. ;) Jag lär ha med mig så mycket jag bara kan hem igen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *