Vi gifter oss på Hermosa Beach, Los Angeles

Wedding-Beach-Kk-001Ja, nu får vi väl se hur många som jag känner som läser denna blogg… ;) Nu är det alltså så att vi har bestämt oss att inte hålla det hemligt längre. Jag friade till min älskling på ett jeep-safari i turkiet i somras. Och som ni förstår så svarade hon ja. ;) Detta blir helt klart den bästa resan i mitt liv. ;)

Vi gifter oss på Hermosa Beach, Los Angeles
Den 4e April 2008 (Om två veckor alltså.)
Kl 16.30, lagom till fin solnedgång

Så nu vet ni det. Det lär bli en del uppdatering av bloggen under vägen och det kommer upp en separat sida för giftemålet också. Med lite information om bröllopsfesten och så vidare…


4 thoughts on “Vi gifter oss på Hermosa Beach, Los Angeles”

  1. YEah i knew it already ahaha ahaha Det kommer bli ett underbart bröllop i know it.. Jag e så dunder gla för eran skull och att jag får typ världens dunder svägerska!! lots and lots of löve nu ska jag ut å ta en bira å spela biljard med boysen ;)

  2. Grattis!! Jag är så glad för er skull! Kul med ett lite annorlunda bröllop också. Min barndomsvän gifte sig i Dominikanska republiken i somras och jag har fått se filmen från deras bröllop. Jag tror att ert bröllop blir lika underbart!

  3. Sweeet!!!! Grattis! Va roligt! Sänds det på webben? :-D Vi får träffas när ni kommer hem! Ringde om lunch idag men förstår om du får lite svårt att hinna till Wok&Roll innan 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *