Sun tan

Nu tänkte jag fara iväg och sola en sväng. Jag är ju en trogen kund på Sun tan under vinterhalvåret då lite bränna gör underverk för välmåendet… Nu har även Sun tan här i Skellefteå genomgått ett fantastiskt ansiktslyft med uppfräschade lokaler och nya solarium. Det finns till och med ett som man står i…sååå fräscht och skönt, bara halva soltiden som man har i ett liggande och man slipper alla kanter som blir av armarna, skulderbladen och skinkorna när man pressas mot glaset :) Jag tror mig känna att lukten av bränt fläsk även har minskat… Dom har även olika solkrämer till salu där för mörkare brunfärg…ahhh, toppen!!!! Dom funkar oxå, har redan använt dom nga gånger och skickar nga till syster i luleå oxå som meddelade mig att där hade dom minsann inte ngn sådan lyx!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *