Kalas, Eee och kameror

Ja, då har vi haft 63-årskalas och det har varit såå trevligt. Linda tog väl några bilder som väl får komma ut på bloggen senare. Det blev Tacopaj, gräddtårta, dajmtårta, kaffe, espresso, moccarutor, chokladkakor, vaniljkakor, mer kaffe, lite melodifestival, nördsnack osv osv….
Sen så blev det ju inköp av videokamera. Fortfarande inte helt säker på det här med bildkvallan… Helt nöjd med finesser, användarvänlighet och funktionalitet, men bildkvallan kanske kunde vara bättre… Nog för att det är lite svårt att säga när man aldrig testat nåt bättre. ;) Jag tror det blir bra ändå tills vidare. Man vill ju dokumentera en del framöver och om nåt år så kan man sälja den och köpa en HD-kamera istället.

Asus EeeSen så blev jag inspirerad att skaffa en Asus Eee dator idag också… De lär vara rätt billiga i USA. En sådan med ArchLinux och lite trevliga programvaror hade varit ett bra komplement till min MacBook Pro. Grymt liten och smidig. 7″ skärm och lätt som få.
Och vad gäller hockeyn så får man ju gratullera Luleå till att de klarade sig från kvalserien. Det var på håret och även om jag skulle le inombords en del om de hamnade i kvalserien så vill jag ju fortfarande ha kvar dem i elitserien. Risken fanns ju annars att de inte kvalade in igen och det vill man ju inte.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *