Tjosan tjosan…

Långt mellan inläggen, men nu har jag väl tänkt försöka uppdatera lite oftare framöver. Är hemma och är sjuk för tillfället, men det börjar kännas lite bättre… Iaf på kvällarna.
Det är snart bara tre veckor innan vi åker till USA. Man har lite resfeber ändå. Det kommer att läggas in ett antal bilder och så frekvent under resan. Vi håller som bäst på att titta ut en lämplig videokamera. Vi vill ha en kamera till resan och vi har kikat på bland annat JVC och Sony. Videokameror med inbyggd hårddisk. Smidigt, och enkelt efterssom man ju lär redigera allt i datorn innan det visas.

Nu är det Hockey. Vi får hoppas att AIK klarar sig så det blir slutspel för första gången på 27 år. Kolla gärna in på norrans hockeyblogg med Adam Savonen och David Ekström. (Reklam reklam reklam :) )


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *