Länge sen sist!

Hjälp!
Jag börjar tappa stinget när det gäller den här bloggen…nja, inte direkt men det har varit en hel del annat att göra för tillfället så det här har fått stå åt sidan. Har på allvar börjat kolla mig runt efter arbete nu när jag blir klar till våren och verkligen måste söka en inkomst. Jag drömmer fortfarande om att vinna mina miljoner (och håller på att tjata ihjäl fredrik om det) men drömma kan man väl få göra…allt hade varit så mkt lättare då, kunna köpa vårt drömhus (som verkligen finns inom räckhåll bara vi får ekonomi för det) och resa. Nu far vi ju faktiskt iväg om 2 och en halv månad så man ska ju inte alls klaga.

Hundarna mår prima och Dito växer så det knakar (ska hon aldrig sluta växa?) och Alice är fortfarande gamla Alice med ett hetsigt humör:)


One thought on “Länge sen sist!”

  1. klart ni kommer få erat drömhus.. och dröm jobb och dröm ja .. ni kommer få allt det. men vem fan vinner på lotto nuförtiden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *