Jul!

Hjälp! Det är snart jul och jag känner mig inte alls förberedd. Vi fick våra första julkort i förrgår och samtidigt kom jag på att jag ju oxå hade tänkt skicka julkort med hundarna på…ja, det får ju då vänta tills nästa år nu eftersom jag är typ en månad för sent ute. Sen hade jag tänkt baka lussebullar att ha med till Luleå och till Fredriks föräldrar men det hinns nog inte heller med som det ser ut nu. Sen var det ju det här med julklappar. I år har vi sagt att vi inte ska köpa ngt till varandra eftersom vi snart far iväg på långresa men jag är ju den som i alla fall vill ge ngt (fastän jag dyrt och heligt lovar att ingenting köpa) så nu ska dom planerna styras upp. Tur att vi bara har en dag kvar i skolan innan jullovet. Julen är här!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *