Sista dagen

Ja, då var man inne på sista dagarna på praktiken. Imorgon blir det att tacka för mig och återvända tlll skolan för ytterligare 2 veckor innan julen. Det kommer att kännas skönt när nya året närmar sig och man inser att det bara är nga månader kvar till examen :) Jag har i alla fall trivts super på BUP vilket nog inger har kunnat undgå men nu känner jag mig taggad att avsluta den här utbildningen vilket oxå innebär att jag måste tillbaka till skolan.

Imorgon ska vi på after work med tjejerna vilket kommer att bli toppen, har hört mkt bra om Olivers after work buffe. Dessutom kommer syster att hänga på. Senare på kvällen kommer älsklingen och fulländar dagen :) På lördag ska vi med goa vänner på bio och se guldkompassen vilket jag verkligen ser fram emot. Sen på söndagen bär det hem till Skelet igen, den här gången för alltid…känns härligt :)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *