Lördag

Vilken skön morgon. Vakna med sin älskling bredvid sig, och sen ut på en timmes morgonpromenad. Linda stannade hemma och färgade håret. Hon var just klar när jag kom hem. Nu har vi ätit lunch och ska snart iväg på stan En waynes skulle jag gissa. ;)
Inte nog med det. Lindas far har ordnat hockeybiljetter till matchen idag så vi ska dit lite senare. Kameran som varit inne på service skall hämtas på Expert, och sen måste vi handla för att göra egen pizza ikväll. Allt är tajmat och klart, in i minsta detalj, som en känd C.I.J brukar säga.

Fortsätter med mitt sociala experiment på promenaderna. Hälsar på folk glatt och trevligt. Vissa stannar och pratar och blir väldigt glada, andra tittar ner i backen, och en del mumlar kanske nåt ohörbart. Klart intressant. ;)

Sen har jag faktiskt gjort slag i saken och skaffat en digitalbox. Eller två egentligen. Ville ha en med inspelning och lite såna funktioner så jag köpte en Dreambox DB600C, samt att jag fick med en samsung-box med abonnemanget. Discovery och Animal Planet har nog gått mest den senaste veckan. ;) För en gångs skull tycker jag att det faktiskt är ett helt ok upplägg som ComHem har. Tidigare så var det ju så många andra avgifter. Nu var det 199kr/mån för medium-paketet, ingen startavgift, ingen årsavgift, och ingen kortavgift. Det samt att man fick två månader gratis tyckte jag var rätt bra. Nu lär det ju säkerligen bli säsongskortet och Canal+ framöver också.

Nu ska jag nog göra mig i ordning för stadsbesök…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *