One thought on “Jörnkängan”

 1. ja du… själv letade man som en galning efter dessa magiska skor.
  Efter att ha bott i Norra lappland i drygt 30 år frusit så man blivit tårögd så bestämmde jag mig för att göra som 2 av mina bekanta. JÖRNKÄNGAN!!!!
  Där har vi lösningen, Hmmmm ringde ringde ringde ringde samma röst i andra ändan…
  Ring nästa år..
  Ingen Hemsida ingenting bara ett sketet nummer till Jörn.
  Fick höra rykten om nedläggning etc. Fick panik!!! Tänkte NEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!
  Jag prommenerar ner till Jörn och köper gubbens idé och en kurs i hur man syr dem.
  men så kom de förlösande telefonsamtalet från en Vän som gav ett nummer till en Skohandlare som fanns i Jokkmokk Han hade stående beställning på Jörnkängan.
  Så jag fick mig ett par.
  Varför jag nu halkade in här var för att ge ett nummret till en kompis så han åxå får lyssna på telefonsvararen i Jörn. För nummret till skohandlaren i Jokkmokk har jag slarvat bort. Hjälp nu din Morbror att sy kängor åt svenska folket så alla slipper frysa och få skavsår. Sen plitar du ihop en webbsida. Gör en enkel sida med bilder på kängor och lite information om vad de är tillverkade av. Hälsa din Morbror om du träffar honom att han har världens bästa kängor.
  Jag VET!!!!
  //magnus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *