Bedrövligt husse!!!!

Funny 735
Hej. Dito här. Jag blir så beklämd! 40min promenad… Var det allt du kunde åstadkomma idag??? Husse har satt sig för att äta frukost så jag passar på att smyga in i mattes rum och använda hennes nya fina dator. Jag tycker det verkar som att det är husse som är mest nöjd över den jag… Han ser på morgonprogrammet så jag kan vara helt lugn. Han kommer inte att komma på mig att sitta och blogga. Hör jag honom så hoppar jag ner från stolen och sätter mig på golvet, flåsar och viftar på svansen. Han misstänker aldrig nåt.
Vi gick ut i det fina vädret. Vitt överallt och en massa snöklumpar överallt. Dagens höjdpunkt var när vi träffade Balder, den där roliga lilla taxen längre ner på gatan. Vi fick busa en liten stund, och sen ville husse gå igen. Allt ska vara på hans villkor… Suck. Nej sen fick jag iaf vara lös så jag kunde göra lite som jag ville. Och plötsligt stod den där… En STOR hemsk skylt som avbildade en vägarbetare! Den har ALDRIG stått dör tidigare. Det är säkert nån konspiration. Jag var helt övertygad om att den skulle attackera när som helst. Försiktigt gick jag förbi den och lämnade den aldrig med blicken. Morrade lite också vilket medförde att den höll sig på mattan. Den vågade inte röra sig alls. SÅ jag måste erkänna att jag kände mig rätt stolt när jag lämnade den veklingen bakom mig Bråka inte med världens största hund! Så det så

Sen hände det väl inte så mycket….. Roade mig med att städa upp lite pinnar och en och annan snöklump som låg i vägen… Jo förresten, jag gjorde dagens goda gärning idag. Det låg en papperspåse från Geab the phonehouse vid lekparken, och vem som helst vet ju att det är helt fel ställe för den att ligga på, så jag tog den och bar den hela vägen tillbaka till garaget här hemma. Vet inte vad som hände dock, när jag lämnade den såg jag att det bara var ena handtaget kvar…. Var tog påsen vägen? Det var säkert den där dj***a vägskylten som smög bakom mig och snodde den vid ett obevakat ögonblick.

Så slutordet denna dag blir alltså: Lita aldrig på en vägskylt…

Nu ska jag lägga mig vid husse i soffan och gnaga lite på ett ben han gett mig. Bäst att ställa sig in hos honom så att jag får fler ben snart Jag har nog sett hur högen av ben i skåpet minskat drastiskt. Vet inte vem jag skall skylle på men jag har mina misstankar…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *