Ny dag, nya tag

Blev väckt av Dito i tid idag så vi steg upp och gick på en dryg timmes promenad på morgonen. Det är klart myggfritt ute. 11 grader kallt och snålblåst. Dito verkade inte bry sig direkt mycket dock. ;) Riktigt skönt faktiskt. Man vaknar och nu har jag ju gott om tid att äta min frukost. Dito har somnat med ett mjukdjur i munnen och ligger och drömmer om något. Hon suckar till ibland och sparkar lite, sen börjar svansen vifta. Hon drömmer nog nåt kul.

Dagen ser väl ut som igår skulle jag tro. Har några projekt på gång på jobbet att fortsätta på, och sen blir det ju hem till Dito på lunchen.
Nu är det bara en och en halv vecka innan Linda kommer hem från praktiken. det har ändå gått snabbt. Blir trevligt att få hem min älskling igen… Eller mina älsklingar ska jag väl säga… Alice är ju med också.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *