Tung dag.

Dsc00377Det har varit en tung dag idag. Mycke jobb på norran eftersom databasservern gick ner och krävde en ominstallation. Utöver det så följde flera system med och det tog hela dagen att reda ut… Hyffsat stressande och jobbigt när man inte kan göra annat än vänta på att det skulle installeras om. När nya systemen är uppsatta så kommer vi att slippa sånt här.
Sen var Alf och Christina över och hjälpte mig med tvättmaskinen idag, och medan jag och Alf gjorde det så upptäckte mor en vattenskada i köket…. Det ser inte bra ut. Måste ringa hyresvärden imorgon och höra vad som kommer att ske. Det har alltså runnit en stor mängd vatten, med betoning på STOR, genom en trasig tätning under diskbänken.

Nu har jag surat klart. Nu ska Dito få gå ut och sen ska jag sova.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *