Serverproblem och tunnpannkaka

Nu har helgen varit igen. Fort går dagarna/veckorna och nu är det bara tre veckor innan Linda har haft sin praktik klart. Nästa helg skall hon och hennes syster på IKEA så nu är det två veckor tills vi träffas igen.
Det har varit en mycket skön helg. I fredags var Linda på firmafest och kom hem rätt sent. Då hade jag redan förskansat mig i soffan hos hennes föräldrar. Lördag blev det spinning på Nautilus. Kändes bra efteråt som vanligt. Men en timme är väldigt lång tid när man sitter på cykeln. Sen åkte vi till Shamila och Jens för middag senare på kvällen. Damerna fick sitta och tjattra på eget håll medan vi killar åkte iväg för att se fotboll. Ja, jag vill också ha en 46″ plasma med full HD, en Digitalbox med HD-stöd, och en massa annat i prylväg. ;)
Under söndagen blev det tunnpankaka som vanligt och en del telefonande med Jonas som hade problem på Norran.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *