Kondition

Japp… Det blev konditionsträning idag. Känner mig nöjd. 5km på löpbandet. Däremot tycker nog Dito att det här var världens mest tråkiga dag. När jag kom hem så var jag så trött så jag somnade. Hon fick en kortrunda innan dock. Hon väckte mig två timmar senare och var väldigt ihärdig. Så vi gick ut en längre vända och det gillade hon. När vi sen kom hem så lämnade jag henne igen och det blev en vända på gymmet. Jag har lovat henne att jag ska ge henne mer tid imorgon, och honj har förlåtit mig. Vi är vänner igen. ;)

Imorgon blir det att leverera datorn till syster. Har varit på väg att hämta skärmen hos min mor flera dagar nu. Det måste bli efter jobbet imorgon. Får byta den mot en compact flash minneskortläsare. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *