Graffiti

 Dsc8164 Dsc8165 Dsc8166
Visst är det snyggt med graffiti. Jag förstår inte varför man ska klottra och göra det fult… Den driften har jag aldrig haft iaf. Den första bilden är ju rätt ok bara inte nån hållit på och klottra ovanpå den. Jag har egentligen inget emot graffiti i tunnlar och annat, så länge det är läckert gjort. Att bara skriva könsord hör inte till den kategorin. Ska se om jag hittar fler målningar att ta kort på. ;) Inget omöjligt uppdrag skulle jag tro… ;)

Har nu kommit hem från jobbet, get Dito mat (till hennes stora förtjusning) och ska nu ut på en prommis med henne. Ska försöka ta mig ut en längre runda än imorse… Inte så svårt eftersom den var helt obefintlig. ;) Har också ambitionen att åka och träna ikväll. Får se hur det går.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *