Windowsinstallationen fortsätter.

Efter lite bökande med ljudkortet så började grafiken strula. Men det gick rätt snabbt att fixa. Tog bara en 20min eller nåt sånt. Nu ska jag försöka få igång ett TV-kort åt min syster. Det går också riktigt bra. Fick bara starta om datorn 4 gånger innan drivrutinen hittade kortet, så det var riktigt smidigt.

Oj, man ska inte ropa hej innan man är över Missisippi-floden, eller vad man nu brukar säga. “Microsoft felrapportering: Flera oväntade fel uppstod med den programvara som du nyss använde. Du blev aldrig ombedd att skicka felrapporterna när felen inträffade.”
Ok, då vet jag. Jag startar om datorn igen…

Sådär. Nu hittades kortet som det skulle och programvaran installeras…Skönt att det går så smidigt. Nu har jag fått bort alla utropstecken från enhetshanteraren!. Nu vill datorn starta om sig…. Börjar se slutet på detta…

Och programmet till TV-kortet är nu installerat. Underbart. Up and running in no-time… Nu har jag ju ingen antennsladd här, men kortet verkar faktiskt fungera. Jag får då fram myrornas krig. ;)

Nej nu har morgonen gått åt att installera windows. Nu måste jag på jobbet. Bajbaj


2 thoughts on “Windowsinstallationen fortsätter.”

  1. På något sätt känner jag igen det där. Glömde jag att säga att jag har cd skivor till både grafikkort å moderkort =P Sorry.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *