“Jag är så rädd”

Idag på förmiddagen var jag och lyssnade på en föreläsning som BUP:s enhetschef Diana hade på Landstingshuset om utsatta barn, sexuell misshandel m.m. Det vara verkligen super och väldigt lärorikt. Ni kommer väl ihåg alla som läser detta att ANMÄLA vid misstanke om att ett barn far illa!!!!

Nu är klockan snart 4 och jag har suttit framför skärmen sen efter 1 så ögonen svider en del men jag har fått mkt gjort:)

Ska och träna ikväll med syster och ladda inför winnerbäck på torsdag….


One thought on ““Jag är så rädd””

  1. Hejsan!
    Halkade in på din blog bara sådär, då jag sökrte på sökorden “jag är så rädd”. Jag var också på denna föreläsning som faktiskt var riktigt bra, trots att den var ganska kort..
    Hälsningar Monica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *