Waynes igen

Ja alltså det är inte svårt att förutspå var vi ska om vi drar in till centrum på helgerna. Tror vi har varit på waynes 2 gånger varje helg… minst. ;) Kl 12 öppnar waynes och då ska vi dit och ta en latte… Dito ligger och gnager frenetiskt på ett ben medan Linda sitter vid sin nya Mac Mini och surfar. Hoppas att hon inser storheten av mac och förstår vad hon gått miste om. ;) Det är iofs rätt stor chans. De flesta som ger Mac en ärlig chans konverterar… ;)

Nej detta ska inte bli nån PC vs MAC-debatt. Har upptäckt att det är nåt problem med vår nya digitalkamera… Den stänger av ibland och ibland kommer det upp en text om att man endast ska använda kompatibla batterier. Vi har ju två uppsättningar sony-batterier och det har hänt på båda så det är väl mest troligt kameran som är problemet. Synd. Det är alltid bökigt att lämna in och få sånt fixat… Hursomhelst så ska vi lämna in den innan vi tar vår dagliga waynes-tur. Over and out.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *