Ett mål nått!

Äntligen…. Har ju som många vet försökt gå ner i vikt det senaste halvåret. Idag nådde jag ett mål på att hamna under 80kg. 79,9 står vågen på idag. Stolt… För ett halvår sen vägde jag drygt 93kg. Var ner som mest till just över 80kg under sommaren, men sen har det stått rätt still på mellan 80 och 82. Inte för att det är så stor skillnad, men det är ändå skönt att kunna känna att man verkligen nått målet. ;)

Ingen spinning igår. Jag åkte på gymmet och sprang istället. Det var dock inte riktigt min dag. Det blev lite sent så jag stressade för att hinna innan de skulle stänga. När jag väl kom fram så kom jag på att jag glömt löparskorna… Ja det var bara att vända och åka hem igen och hämta dem. När jag sen var klar och bara längtade efter att få hoppa in i duschen så insåg jag att jag glömt handduken också. Så det var bara att hoppa in i bilen, blöt i svett och köra hem…. Smått irriterad och missnöjd över det mesta. Väl hemma, efter en promenad med Dito igen, lite telefonande med min älskling och såklart en latte, kändes det mycket bättre. Jag kom isäng i tid dessutom, vilket ju gjorde det lättare att komma mig ut med Dito imorse. Just nu känns det mesta riktigt bra. ;)

Oj, jobb igen. På återseende.


One thought on “Ett mål nått!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *