Nautilus i Luleå…

tycker jag om. Jag och syster tog ett beslut i höstas att vi skulle ta tillvara på tiden som jag är i lule och blanda nytta med nöje. Vi hinner ju inte ses så mkt under året när jag bor i ske-å och hon i lule så nu tänkte vi passa på samtidigt som vi båda behöver komma igång med träningen (jag behöver det definitivt mest). Nu har det gått över 2 månader och vi håller på än, tycker att vi är riktigt duktiga. Det blir mellan 2-4 gånger per vecka med 1 timmes prommis på gåband samt styrkeprogram. Onsdagarna har jag även spinning på inpuls med shamila som så snällt har gett mig ett kort där…stjärnor på himlen till dig min goa vän:)

Veckorna går med hiskelig fart framåt och nu är det faktiskt bara 7 veckor kvar till jul, helt ofattbart! Jag är inne på min 10:e vecka på praktiken och även den börjar närma sig sitt slut. Det ska bli ganska skönt, börjar vara riktigt less på detta resande fram och tillbaka mellan lule och ske-å. Nu vill jag vara med min älskling längre än bara lördag-söndag. Försöker i alla fall hålla mig sysselsatt under den här tiden vilket inte alls är så svårt. Imorgon ska jag till Shamila på middag och nästa torsdag ska jag och Tessie på winnerbäck konsert. Helgen efter det tänkte vi ta en heldag till ikea och sen är det första advent och bara 1 vecka kvar.

Tiden går fort!


One thought on “Nautilus i Luleå…”

  1. Hej

    Var ute på min ö i Oxviken Bureå fredag till lördag och tänkte åka långfärdsskridskor. Isen var för tunn. Stekte souvas på muriikan och låg över i Amalienborg.
    Kom hem till Piteå idag och började leta efter bredbandslsningar till Oxviken, Skekrafts wlan mm.
    Hittade din bild från Oxviken och din blogg och då tänkte jag på sommaren och fina minnen.
    Ha en bra dag / Frank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *