Flinten har blivit mode igen…

Videoboom-Filip Och Fredrik Rakar Huvudet-PtJa jag säger då det. På morgonprogrammet så sa de nyss att de ska ha ett reportage om rakade huvuden… Flinten har blivit mode igen. Hmm, det visar ju hur modemedveten och “inne” jag är. ;) Komiskt tycker jag.Lärde mig just ett nytt ord också. Skallism…. Ytterligare en ism, dock utan religiösa undertoner… ;) Men lite fånigt tycker jag ändå reportaget är… “Vad fick dig att ta steget…” Och fler uttalanden precis som om det skulle vara nån stor grej… Det skrivs böcker om “fenomenet”… Det görs utredningar om “fenomenet”… “Han kom ut som skallist”…Haha….. “Ur-skallister som Kojac osv…”Detta var ju kul (Skriver samtidigt som jag ser på programmet. ;)Oj, klockan är mycket. Måste på jobbet. På återseende.Ta en kik på detta du gillar Filip och Fredrik


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *