Måndag måndag måndag…

Linda är ledig idag och är hemma. Hon åker till Luleå imorgon på morgonen. Nu har jag iaf varit ute på en promenad med Dito och jag sitter här med min morgon-latte och tittar på morgon-programmet på TV. Snart blir det jobb och ikväll är det hockey. Hoppas att vi kan få tag i biljetter, annars blir det direktrapporten och webbradion som gäller.

Igår var vi och hälsade på Chilla med matte. Dito var väldigt trött efteråt. Det är en energisk bulle det där. Det blir till och med lite för mycket. Hon är lite hårdhänt och Dito vill ju så gärna, men man blir lite orolig att hon skall skada sig. När Dito är fullvuxen så kommer det nog att vara lite lättare för henne. Det är ju dock bra att hon får träffa andra hundar som verkligen ger henne en match. Alice lever ju mest om i jämförelse. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *