Branden i USA

Arnold-SchwarzeneggerLinda har hört av sin morbror Chris från San Diego och fått se bilder som han tagit från deras hem. Man ser tydligen röken och då känner man ju hur nära det är. Även om vi ju inte umgås med dem (ännu eftersom vi skall dit i april. ;) så inser man hur stort det är. En miljon människor är evakuerade och bränderna bara fortsätter. Det är otroligt vilka naturkatastrofer som händer nu. Det var ju alldeles nyss det brann i grekland.Måste också påpeka att det känns lite konstigt att se  Arnold Schwarzenegger engagerad som politiker.Det är inte utan att man skänker en tanke till alla som är på flykt undan branden over there… Vi håller tummarna att inga fler personer ska dö på kuppen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *