4 thoughts on “Avdop”

  1. är det som att gå ur kyrkan .. i sånna fall har jag redan gjort det men kanske ska beställa efter en sån där också för att vara på den säkra sidan.

  2. Demokratins Grundprincip är att kunna välja mellan två ytterligheter där Dopets ytterlighet bara kan vara Avdop, vilket 28§ i personuppgiftlagen (Svensk Datalag) ger Alla Svenska Medborgare Rätt till sedan år 2000. Här har Kyrkan ingenting att säga till om utan Rättsliga efterspel. Kräv att Kyrkoherden tar bort din Dopuppgift ur Kyrkobokföringen och se till att du får Skriftligt på det. Det är Kyrkans Skyldighet enligt Datalagen.
    Hälsningar! Avdöpar-Kyrkans Biskop Danell.

    1. Hehe, nja, riktigt så angelägen är jag inte. Kan inte påstå att jag bryr mig så mycket om det… Men åsikterna har jag ju kvar ändå.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *