Promenad och löjromstoast.

Hur gott är det egentligen med löjsomstoast? Väldigt gott skulle jag vilja säga. Rostad fralla, med löjrom, lök och gräddfil. Helt klart en höjdare efter en timmes promenad med hundarna ikväll. Vi gick förbi coop på vägen hem och medan jag väntade utanför på Linda så observerade jag alla ungdomar som “hängde” utanför. Såg en hel del personer som såg lite skumma ut kan man säga. Tänkte ett tag att man dömer folk efter utseendet rätt snabbt. En minut senare svängde en polisbil in på infarten. Två killar vek snabbt av ner mot parkeringsgaraget medan poliserna plockade in en tredje i polisbilen. Tänkte att man det kanske finns anledningar till att man har förutfattade meningar… Ska väl tillägga att det såg ut att vara svenska killar allihopa, så ingen tror att detta var nån sorts smygrasistisk observation… ;) Har insett att det är lätt att folk missförstår det man skriver om man inte är tydlig. Svårt med tonfall och minspel när man skriver så här.

Jaja, jag är i luleå och skall stanna här till imorgon. Åker tidigt på morgonen för att hinna till jobbet. Gissar att det finns stor risk för halka nu eftersom det är väldigt blött nu… Och det brukar ju vara kallare på morgonen, så det är till att ta det försiktigt imorgon.


One thought on “Promenad och löjromstoast.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *