Dito nyfriserad

Dsc00355
Sådär. Nu är vi i luleå. Vi stannade till på Flathams för att låta Gunilla trimma Dito inför sin första utställning om en vecka. Hon var så duktig så. Hon bara stod och lät sig bli klippt. Det trodde jag faktiskt inte. Det ska bli intressant och se hur en utställning går till sen också. Det blir jag som skall gå med henne. Jag skall alltså få henne att stå på ett visst sätt så att domarna kan bedöma hur hon ser ut. Sen skall jag springa med henne så att hon travar utan att galoppera. Vi får väl se hur det går, om husse sköter sig eller inte. ;)


2 thoughts on “Dito nyfriserad”

  1. Hur fånigt skulle inte det se ut… Hmm…. Kanske skulle ta och photoshoppa lite och fundera över det… Tror inte hon skulle vinna några skönhetspoäng på utställning dock. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *