Anna Järvinen med The Works.

Anna Järvinen och The Works var på morgonprogrammet på TV idag. Alltså, måste man se halvdöd ut för att spela musik? Hon är tydligen jämförd med Håkan Hellström och hans debutskiva. Det kanske är därför jag inte tyckte om det… Ok, låten var helt ok, men hon kunde ju inte sjunga, precis som Håkan Hellström, och många andra svenska artister. Kent tex. Har aldrig förstått mig på sån musik. Som tur är finns det en fjärrkontroll som går att använda. ;)

Skön morgon har vi haft, och nu har vi ätit frukost med en filtallrik och latte. Sen är det väl inte helt omöjligt att vi hamnar på Waynes för en latte till senare. Vi skall träffa Maria på stan för ett fika. Undrar om Jörgen jobbar eller om han har tänkt rädda mig från allt för mycket tjejsnack… ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *