Men-U och American Crew

Är klar i Umeå nu och har tråkigt medan jag väntar på att Janne skall komma och hämta upp mig. Så jag tänkte att lite bloggande skulle få mig på humör. ;) Fick ett SMS av Micke och det hade tydligen gått kanon med hundarna även om Dito var lite svårövertalad till att sova till en början. Inte lätt när man är liten. ;)

13031200Ja vad mer ska jag skriva? Får väl fortsätta på rakhysteriföljetången och skriva lite om två produkter jag testat. Men-U rakkräm och American Crew rakolja.
Om vi börjar med rakkrämen så måste jag påstå att Men-U får högt betyg av mig. ;) Bra lödder och riktigt följsamt. Och så luktar det riktigt gott och fräscht.
Om man sen tar upp rakoljan från American Crew så kan man väl säga att jag absolut inte gillar doften. Den är extremt stark och det riktigt sticker i ögonen av ångorna. Nu stannar ju inte doften kvar efteråt eftersom man ju använder sig av rakkräm/balsam också. Det går att använda enbart rakoljan när man rakar sig, och det funkar riktigt bra. Men ännu bättre blir det om man först kör rakoljan, väntar en liten stund och sen använder rakkrämen. Otroligt nära rakning. Kan rekommenderas. Däremot skulle jag nog titta efter nån annan variant av rakolja eftersom jag inte gillade doften. Inget jag kommer att använda dagligen heller, men det kan vara trevligt att göra en riktigt nogrann rakning nån gång. Hyffsat dryg verkar den vara också efterssom man bara använder 4-6 droppar per gång. Just denna flaska är på 30ml och det är klart, literpriset är högt…

Ja vad mer skall man skriva…. Sitter just nu i bilen på väg hem från Umeå. Janne kör, annars hade jag haft svårt att blogga. ;) 3G är trevligt. Vad skulle man göra utan 3G? Förmodligen inte surfa från bilen iaf. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *