Alva är på besök!

Idag när jag kom hem från jobbet så fanns där en liten solstråle som hälsade mig välkommen…Alva was in the house!!! Hon är verkligen helt underbar min snart 10 månader gamla systerdotter. Hon kryper järnet, skrattar högt och äter på allt, det är inte annat än att man blir varm om hjärtat :)

Nu är klockan strax efter 19 och hela familjen (alla utom fredrik) har bänkat sig framför tv:n för att se lule spela, mysigt tycker jag :)

Hundarna har sovit borta inatt hos goa vännerna Micke & Josse och av vad Fredrik berättade så har dom skött sig bra. Tror dock att Alice säkerligen har försökt ta sig upp i sängen (hos M & J får inte hundar sova i sängen) och misslyckats stort….jag lovar att hon har svurit för sig själv hela natten ;)


One thought on “Alva är på besök!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *