Spinning, däckbyte och tags

Hektisk eftermiddag. Slutade kl 17.00. Hem och ut med hundarna. När jag väl kom hem igen så ser jag att Alice haft problem i de bakre regionerna och jag fick inleda en mindre trevlig saneringsauktion i badkaret. När det var klart och Alice kunde hoppa ur badkaret med en lättad suck så var det dags att stressa iväg till Christina och Alf för att byta däck på bilen. 18.45 var jag klar med det och åkte direkt till friskvårdskompaniet för lite spinning i en timme. Nu har jag kommit hem, pustat ut, och tagit en filtallrik. Hundarna har Micke hämtat så de får sova borta inatt. Jag ska ju till umeå imorgon och vet inte helt säkert när jag kommer hem.

Angående tags som står i överskriften så har jag suttit och kikat lite på sökord och annat i nya versionen av wordpress. Nu finns stöd för tags/taggar/sökord. Så detta är lite av ett testmeddelande också. Nu väntar jag bara på att min syster skall komma hit så att vi får dricka en latte och prata lite strunt innan det är dags för att sova.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *