Luftgevär/Soft airgun

Alltså, ska man behöva känna sig som en grinig gammal gubbe och säga till grannar som håller på och skjuter prick från balkongen/uteplatsen? I somras fick jag säga till grannens ungar för att ge sköt med en luftpistol eller nåt annat luftvapen som soft airgun eller nåt sånt. Nu höll någon på och sköt från uteplatsen på andra sidan vägen. Man är ju rädd att bilen blir träffad, eller ännu värre att dom träffar nån människa eller djur. Man blir så förbannad. Skulle vara rätt skönt att sätta dit dom med en anmälan. Problemet är väl att det knappast skulle leda till nåt så det skulle väl bara bli ännu häftigare för dom. Det är inte inhängnat område och som jag förstått det så är det brott mot vapenlagen eller nåt sånt. Synd att folk kan vara så osmarta… Taskig barndom kanske… Nåt allvarligt fel är det på dom iaf.


6 thoughts on “Luftgevär/Soft airgun”

  1. Ring polisen och fråga vad som gäller, vilka lagar. Om det stämmer att det är olagligt, gör en anmälan, man kanske inte kan döda någon med dessa vapen, men man kanske kan bli illa skadad. (Tänk om någon skulle bli blind, t.ex.) Synd att det finns sådana idioter! Kram! ;-)

  2. Skjut tillbaka samtidigt som du skriker allt du kan “Nu kommer ryssen! Förbered mot-offensiv”. Gärna då med nåt som verkligen smäller… typ haubits eller nåt.

  3. hej jag är ensom spelar mycket airsoft och jag förstår ert problem.
    om det inte är inhängnat så får dom inte skutta där men det skadar inte bilen eller någonting sådant..
    överdriver ni inte lite med att dom kan döda det är ju inga rediga vapen men säg till dom att gå upp i skogen och sjuta i stället det gör jag och mina kompisar och det är inngen som klagar där

  4. Skada bilen kan man göra med ett luftgevär. Soft airgun vet jag inte med… Däremot har jag inte sagt att de ska döda nån. Men att skjuta ut ett öga på ett djur eller en människa är illa nog.

  5. ta det lungt dom är bara ungar gå och prata lite med föräldrarna och säg att dom bara får skjuta i skogen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *