Syster på besök.

Då har min syster varit på besök. Hon har alltid nya frisyrer och ser alltid lika fin ut oavsett… ;) Hon skall hälsa på och sova över här i veckan. Bra att få  lite quality-time med henne.

Nu skall Linda börjar kika på Reign Over Me… Vänner för livet. Känns inte som att det är min film, men vem vet, den kanske skräller. Vi skall snart på Restaurang Viking med min mor, Alf och mormor. Linda har dessutom bestämt att hon skulle ta den tidiga bussen imorgon istället för ikväll. Så vi får en hel natt extra tillsammans.

Har blivit lite väl lite bloggande i helgen, men det blir väl så när man har annat för sig. ;) På veckorna har jag ju inget annat för mig. ;) Bara därför så kan jag väl fortsätta med att skriva om nåt helat annat. ;)
Hörde att strålningen av mobiltelefoner och annat som åker runt i etern har minskat. Högsta värdet som uppmätts i sverige var tydligen en tusendel av det godkända värdet… Det har inte ökat iaf eftersom tekniken går framåt. Vet flera personer som inte är direkt förtjust i strålningen som säkerligen gillar den nyheten. ;)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *