Influensa och Nobelpris.

Verkar inte bättre än att det är nån sorts influensa jag dragit på mig. Nu har verkligen tätheten i näsan och ont i halsen kommit fram också. Mår inte lika illa nu iaf, vilket ju är bra. Huvudvärken är väl lite bättre också, men då har jag ju levt på ipren de sista dagarna. Tråkigt bara att jag missar hockeymatchen och min älskling ikväll. Det är ju ett hatderby i luleå. Luleå mot Skellefteå. Hade till och med sittplats där, men istället så blir det till att läsa på direktrapporten på norran.se istället. Sen har väl radiosporten igång sin webbradio. Tråkigt, men jag känner mig nog inte riktigt fräsch för att köra till luleå och sitta där i en kall arena.
Hade gärna träffat Linda, men vi får ju faktiskt träffas imorgon istället. Veckorna bara flyger fram. Nu är det ju mindre än två månader kvar på hennes praktik.

Jag sov till 13.00 idag, så uppenbarligen så är det inte riktigt rätt i min kropp för tillfället. Ok, jag var upp efter sju nångång och hade en liten sittning på gräsmattan med Dito… Eller, det var väl hon som satt, jag stod och såg olycklig ut i dörröppningen tills hon var klar.
Nu är det ju Nobelpriset i littertur som är i alla TV-kanaler. Doris Lessing heter hon tydligen. Totalt noll koll på det där. Men det är tydligen en stor händelse. Eftersom jag typ sitter och tittar på TV hela dagarna nu så lär jag ju få se detta ältas resten av dagen…


2 thoughts on “Influensa och Nobelpris.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *