Sjukt tråkigt

Är rastlös och mår fortfarande dåligt. Mest ont i huvudet nu. Vanliga piller verkar inte funka direkt bra… Och inte kan jag sova nå mer heller. Lär bli en promenad med dito sen….

Ja jag har kikat lite på funktionerna på Facebook igen och jag testar nu en applikation där som heter Wordbook som skall göra så att bloggmeddelandena härifrån hamnar på facebook automatiskt. Jag lär ju knappast hålla igång en till blogg på Facebook.

Lite småkul var det väl ändå nu när det ringde från ett telemarketingföretag för andra gången och försökte sälja på mig tidningen Norra Västerbotten. Jag sa att jag kunde prata med abonnemangsavdelningen nästa gång jag kommer till jobbet. ;)

Vad mer ska jag häva ur mig?
Hörde att strålningen av mobiltelefoner och annat som åker runt i etern har minskat. Högsta värdet som uppmätts i sverige var tydligen en tusendel av det godkända värdet… Det har inte ökat iaf eftersom tekniken går framåt.

Har internet krymt? Känner att det är färre och färre sidor jag känner mig manad att gå in på… Är det så att jag börjar bli less på internet? Kan måhända internet bara ha varit en fluga ändå? Ja alla dessa frågor.


2 thoughts on “Sjukt tråkigt”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *