Fortfarande sjuk.

Nej jag blir less. Nu har illamåendet kommit tillbaka. Blev lite bättre med en långpromenad med Dito, men det är jobbigt när man inte känner att man vågar gå så långt ifrån lägenheten pga magen. Men det blev iaf en promenad för oss båda och Dito är rätt nöjd nu verkar det som.

Vad mer ska jag skriva då? Jag ropade in ett par så gott som helt nya Shimano cykelskor med SPD-fästen för 250kr på Tradera. Blir bra till spinningen och sen har jag ju faktiskt såna färsten på min MTB också… Kanske blir lite cyklande nästa sommar då… Känns inte som att säsongen för cykel räcker så mycket längre nu.

Och Alf fyller år idag. Grattis till honom. Tårta och fyrverkerier. Kändes inte som att varken jag eller nån annan ville att jag skulle komma förbi och fira. Dumt om man smittar. Har börjat snörvla mer och mer och nu har det börjat spränga i bihålorna. Jag och Linda har tänkt titta förbi i helgen istället. Då kanske jag skulle kunna mippla ihop mormors nya dator också.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *