Hmm… Nej nu borde jag sova.

Vaknade och kunde inte somna om. Var ut en snabbis med Dito bara för att jag ville göra nåt… Så nu ser jag lite CSI i väntan på att tröttheten skall göra sig oövervinnelig. Funderar lite då och då varför jag skriver i en blogg egentligen…  Vet inte riktigt, men det känns bra att skriva av sig… även om det kanske är om det mest triviala sakerna man kan tänka sig. Om jag skrev för nån annan så skulle jag ju knappast skriva om hur Dito och Alice biter på varandra. Däremot om man skriver om nåt som kanske berör folk, eller sånt som orättvisor eller annat så vill man ju gärna ha kommentarer och respons på det man skriver. Och med tanke på att jag tänkte från början att det knappast skulle vara mer än ett fåtal personer, kanske föräldrar och vänner, som skulle läsa min blogg, wså måste jag ju säga att det är rätt kul med en bra bit över hundra unika besökare per dygn. Folk läser ju faktiskt det jag skriver…

Oavsett om det är om våra hundars framsteg och ofog eller om det är om junibackens pizzeria så är det kul att faktiskt ha besökare. Nu känns det som att jag skriver bara för att skriva nåt. ;) nå nu lägger jag ner detta., GODNATT.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *